(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © ANP XTRA

Telenet verkoopt zijn zendmasten voor 745 miljoen euro aan Amerikaanse groep

Telenet heeft een akkoord gesloten met het Amerikaanse DigitalBridge over de verkoop van zijn zendinfrastructuur voor mobiele telefonie. De 3.322 sites leveren het telecombedrijf 745 miljoen euro op.

12 reacties

 • Carlo Blanckaert

  1 jaar geleden
  @Albert, Telenet is half Amerikaans. Daarbij worden de masten ook nog door andere providers gebruikt, die nu natuurlijk dieper in hun zakken moeten gaan tasten, en dus wij de klanten weer de dupe gaan zijn. Of wat had je gedacht dat ze dit allemaal voor niets doen.
 • Bruno willems

  1 jaar geleden
  Internet is heel goed maar de duurste hoeveel van onze graaiers zouden daar een mandaatbesluit hebben die ook moeten betaald worden om te doen wat ze in de politiek doen nl slapen
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Hoe weinig mensen weten eigenlijk wat ze uitkramen. Telenet is Amerikaans en het verkoopt enkel zijn zendmasten aan een ander Amerikaans bedrijf. Het krijgt daarvoor véél geld om te kunnen investeren in 5G en uitbreiding van zijn supersnel internet. Wát is in Godsnaam hét probleem?
 • Kelly Verlinden

  1 jaar geleden
  Telenet is zonder twijfel het beste internet. Enkel spijtig dat je er woekerprijzen voor moet betalen. Hun mobiele abonnementen zijn veel te duur en niets waard vergeleken met Vikings of Orange. Wie een smartphone op afbetaling koopt bij Telenet is helemaal zot.
 • Marjolein Jacobs

  1 jaar geleden
  Hehe, Telenet valt al jaren onder een Amerikaanse groep met een Amerikaanse CEO, wat maakt het dan uit dat het aan de Amerikanen wordt verkocht?! Betreft dat mobiel van Europa bij de duursten zou zijn, kijk dan maar eerst eens bij de buurlanden, tov daar krijg je tenminste nog iets voor je geld.