Telenet-ceo John Porter.
Volledig scherm
Telenet-ceo John Porter. © Telenet

Telenet verhoogt tarieven met 4,7 procent wegens inflatie en onafhankelijke bestuurders krijgen meer betaald

Telenet zal op 19 juni zijn abonnementstarieven voor internet, televisie en telefonie optrekken met 4,70 procent. Ook hebben aandeelhouders het vergoedingenplafond voor de onafhankelijke bestuurders afgeschaft. Voortaan kunnen die meer dan 24.500 euro per jaar aan zitpenningen voor vergaderingen van de raad van bestuur krijgen.

176 reacties

 • Angelo ledda

  7 maanden geleden
  het is simpel kabel open stellen voor alle spelers zo niet telenet grondlasten doen betalen aan alle gemeenten waar het kabels liggen heeft in een straat ...nv telenet is van hen maar niet de grond die ze gebruiken en openbreken die is van de staat ..
 • Elise Van Damme

  7 maanden geleden
  Waar is de tijd dat telenet nog niet bestuurd werd door een Amerikaanse graaier. En waarbij de abonnementen maar om de twee jaar met een euro of twee verhoogde. De laatste 5 jaar is er een prijs-verhoging om de vijf maand of het scheelt niet veel. Na het onbetaalbaar maken van de energiefactuur voor vele mensen, nu ook het onbetaalbaar maken van telecom? Waar zijn ze in godsnaam allemaal mee bezig
 • victor vandesande

  7 maanden geleden
  De verhoging dient dus alleen in feite om de bestuurders meer te kunnen geven. Zoals gewoonlijk op de kap van de gewone man.
 • Eugeen Engels

  7 maanden geleden
  Geldwolven zonder scrupules, dit is het kader dat verantwoordelijk is voor deze golf van universele prijsstijgingen !!
 • Hans Torenven

  7 maanden geleden
  alles wordt duurder, heb nog nooit gehoord dat er iets terug goedkoper wordt ! En onder het mom van oorlog, corona, ... en wat voor zaken nog, zien de grote bedrijven hunne nieuwe auto en droomhuis al hangen ! Bedankt allemaal, woekeraars.