(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Shutterstock / Jirsak

Spilindex zal dit jaar nog twee keer overschreden worden: dit betekent het voor u

GeldDe spilindex zal dit jaar nog twee keer overschreden worden, in oktober en december. Dat voorspelt het Planbureau. Zo’n overschrijding leidt telkens tot een indexering van de ambtenarenlonen en sociale uitkeringen.

 1. Wanneer zullen de prijzen van gas en elektriciteit weer dalen? En waarom is in Frankrijk alles goedkoper? Een antwoord op uw vragen
  PREMIUM

  Wanneer zullen de prijzen van gas en elektrici­teit weer dalen? En waarom is in Frankrijk alles goedkoper? Een antwoord op uw vragen

  In de aanloop naar ‘Het Grote Gelddebat’ zijn we overstelpt met meer dan duizend lezersvragen. We namen ze één na één onder de loep en beantwoorden de meest prangende. Zullen de prijzen van elektriciteit en gas ooit terug dalen tot “normale” prijzen? Waarom mogen we de ecocheques niet gebruiken om gas- en elektriciteitsfactuur te betalen? En waarom is in Frankrijk alles goedkoper?
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”
  14

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”

  Heel wat supermarkten trekken de kaart van zero waste. Ze geven stevige kortingen op producten die bijna vervallen om zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daardoor kan je indrukwekkende koopjes doen. “Het onderwerp is deze week zeer populair in onze community", vertelt Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Zo kwamen er honderden reacties op een post van Sam die vertelde hoe hij bij Lidl parelhoen kocht voor 0,50 euro in plaats van 12,50 euro.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.