Sille in haar cadeaushop, waarmee ze tussen de 1.300 en 1.400 euro verdient. Met uitkering inbegrepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sille in haar cadeaushop, waarmee ze tussen de 1.300 en 1.400 euro verdient. Met uitkering inbegrepen. © Steven Richardson

Sille (36) moet 4.500 euro omzet draaien om in hoofdberoep verder te gaan: “Een minimumbedrag, want ik wil niet elke maand op mijn tandvlees zitten”

Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen.  Deze week is Sille Brugghemans aan de beurt. Zij heeft beslist om verder te gaan met haar cadeauwinkeltje en niet opnieuw een job in loondienst te zoeken. De vraag is alleen nog of ze dat doet in combinatie met een bijberoep. “Ik wil toch iets meer verdienen dan de 1.400 euro die ik nu heb.”

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.

Geld