PN/Promojagers België
Volledig scherm
© PN/Promojagers België

PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in september niet missen als je geld wil uitsparen

De inflatie - die aangeeft hoe snel de prijzen stijgen - zit op het hoogste niveau sinds maart 1976. Dat betekent dat de kost van voeding, elektriciteit, aardgas en kleding sterk is toegenomen. Voor wie de impact daarvan wil beperken, geeft Gunther Devisch van Promojagers België elke maand een overzicht van aanbiedingen en promoties die je in die periode zeker niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je in september vaak mosselen, wijn, toiletpapier en wasproducten kan kopen met fikse kortingen?

5 reacties

 • Jan Deblaere

  3 maanden geleden
  @Peter Van Endert : waarom is het weer de schuld van De Croo ? De energiecrisis is een EU probleem en voor zover ik het begrijp was het bvb NL die tegen een maximumprijs voor gas was omdat zij gas uitvoeren. En zonder EU zouden wij nog zwakker staan tov zo veel buitenland. Zo zei Koningin Wilhelmina van NL ooit dat ook zij zo veel buitenland hebben dat NL in feite 2 ministers van Buitenlandse Zaken nodig had.
 • Hugo hofmans

  3 maanden geleden
  Ik koop gewoon waar ik zin in heb, verspil geen geld en koop eigenlijk alleen wat echt nodig is. Kleding koop ik liever van goede kwaliteit zodat het enkele jaren mee kan, ook dat is verantwoord met geld omgaan. Ik koop nooit prullen, iets meer betalen loont op termijn.
 • Peter Van Endert

  3 maanden geleden
  Zolang wij verder moeten met deze eerste minister De Croo zullen er veel mensen thuis blijven volgens mij gaan de winkeliers dit heel hard voelen
 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  Heb vandaag mijn eerste tank gevuld in Frankrijk : 82 liter à 1,5 € en tegelijk een koffer vol frisdrank meegebracht aan 2/3 van de belgische prijs .Zo doen we dat .
 • Lode Everaerts

  3 maanden geleden
  Kaufland en REWE in Duitsland zijn t jaar rond goedkoper dan hier, zonder acties. Even de grens over, of nr Auchon Frankrijk en aan 1,.50 tanken !!
 1. Drie jaar na aankoop is het rijhuis van Kristof al 70.000 euro meer waard: “Ondanks de slechte energiescore, die de waarde nog sterk naar beneden haalt”
  PREMIUM

  Drie jaar na aankoop is het rijhuis van Kristof al 70.000 euro meer waard: “Ondanks de slechte energiesco­re, die de waarde nog sterk naar beneden haalt”

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Philip Van Edom van Immo Link een rijwoning in Deurne. De zes slaapkamers, garage en tuin zijn de pluspunten, het energielabel D het voornaamste minpunt, maar toch is de woning drie jaar na aankoop al een pak meer geld waard. “Dit is geen A-locatie, maar daardoor zijn de woningen hier betaalbaarder dan elders.”