ANP/ETA/Shutterstock/REUTERS
Volledig scherm
© ANP/ETA/Shutterstock/REUTERS

PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

Het leven wordt duurder en dat merk je als je naar de supermarkt gaat. Onder meer de prijs van voeding swingt de pan uit. Voor wie wil besparen, geeft Gunther Devisch van Promojagers België voortaan elke maand een overzicht van de aanbiedingen en promoties die je die specifieke maand niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je elk jaar op 21 juli net over de grens grote kortingen kan krijgen op allerlei soorten (fris)dranken en dagdagelijkse producten? En dat je bij IKEA op een eenvoudige manier nog 10 procent extra kan scoren bovenop de solden? Een overzicht.

9 reacties

 • Maartje Nieuwboter

  2 maanden geleden
  Ik volg Christien. Ook wij kopen ons vlees tegenwoordig steeds bij "Deel een koe", "Deel een varken", "Deel een schaap" en "Koop een kip". Het is misschien iets duurder dan de plofkipjes en verwaterde producten uit de supermarkt, maar het verschil in smaak is ontegensprekelijk enorm, én de dieren hebben een mooi leven geleid én worden volledig geconsumeerd. No waste.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Heb net op Ned3 het programma 'Keuingsdienst van Waarde' bekeken en daar ging het over reclames 1+1 (een betalen, een gratis). He tweede (gratis) product betaal je in feite zelf. In Duitsland zijn die producten zonder actie) zelfs de helft goedkoper. Je word bedrogen waar je bij staat. Koop wat je nodig hebt en denk eerst na.
 • Luk Gonnissen

  2 maanden geleden
  Met verlies verkopen is het verkopen van producten tegen een prijs die lager is dan de inkoop- of herbevoorradingsprijs. Dit is in principe verboden, behalve tijdens de bij wet voorziene soldenperiodes en tijdens bij wet gereglementeerde uitverkoop.
 • Vera Franck

  2 maanden geleden
  Het vlees in den Aldi trekt op niets . Als je hun hamburgers bakt , moet je ze gaan zoeken . Vol vocht en meer dan de helft gekrompen . Nee dan ben je beter bij Lidl af . Maar rechtstreeks van den boer is het beste
 • Myriam Pruvoost

  2 maanden geleden
  De beste korting bepaal je zelf door minder te eten. 50% minder eten is 50% korting. :)

Geld