Auchan
Volledig scherm
© Auchan

PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze parkingverkoop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs

Juli is de maand dat er een grote tent verschijnt op de parking van warenhuisketen Auchan in Roncq, net over de grens met Frankrijk. Op een hele reeks (fris)dranken en andere dagdagelijkse producten krijg je fikse kortingen, waardoor ze soms maar de helft zo veel kosten als bij ons. Daarom maakt Promojagers België er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

21 reacties

 • Leopold Vanhoof

  1 maand geleden
  Ik drink al jaren water thuis gebracht door de leiding en zeer lekker gekoeld en veel goedkoper en gezonder dan al deze producten.
 • Werner Huygens

  1 maand geleden
  Allemaal goed en wel maar ze smaken wel anders, in nederland komen blikjes en flessen cola van denemarken groot smaakveschil
 • Ferdinand Verbist

  1 maand geleden
  Inderdaad Gerard, men kan wat opsteken van het programma: keuringsdienst van waarde op ned 3. Trouwens alle afleveringen kan men herbekijken via hun site. Men leert u daar dat mosselen van gelijk waar ter wereld op 12 uur in Zeeland plots Zeeuwse mosselen zijn enz.
 • bart vansteenkiste

  1 maand geleden
  waarom over de grens gaan ? heb u al eens gezien naar de prijzen van frisdranken bij action , monster drink 95cent u gaat ze nergens goed koper vinden , en kijk maar eens naar de grote flessen van 1.5 liter cola ze zijn goed koper dan in frankrijk.
 • luc bruyndonckx

  1 maand geleden
  De beste besparing is je auto niet gebruiken voor zo'n dingen. Hoeveel moet je kopen om benzine en slijtage te compenseren? Een halve bestelwagen/vrachtwagen? 30 km rijden om enkele centjes te besparen. Je moet wel gek zijn. Dat mensen daar hun tijd in steken. Leuk als je oud bent om aan je kleinkinderen te vertellen: ik heb duizenden km's vervuild om te besparen, maar ben vergeten te genieten van het leven, maar wel frisdrank en wc papier voor de komende generatie tot tegen het plafond.
 1. Techinvesteerder SoftBank zakt op Japanse beurs na recordverlies van 23 miljard

  Techinves­teer­der SoftBank zakt op Japanse beurs na recordver­lies van 23 miljard

  SoftBank werd dinsdag 7 procent lager gezet op de aandelenbeurs in Tokio. De grote Japanse techinvesteerder werd afgestraft door beleggers na een recordverlies van omgerekend zo'n 23 miljard euro in het afgelopen kwartaal. Het bedrijf zag zijn belangen in grote techbedrijven als Uber en Coupang flink minder waard worden door de neergang van de beurzen in de afgelopen maanden door de angst voor recessie en renteverhogingen.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 1. PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

  PROMOKALEN­DER. Deze aanbiedin­gen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

  Het leven wordt duurder en dat merk je als je naar de supermarkt gaat. Onder meer de prijs van voeding swingt de pan uit. Voor wie wil besparen, geeft Gunther Devisch van Promojagers België voortaan elke maand een overzicht van de aanbiedingen en promoties die je die specifieke maand niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je elk jaar op 21 juli net over de grens grote kortingen kan krijgen op allerlei soorten (fris)dranken en dagdagelijkse producten? En dat je bij IKEA op een eenvoudige manier nog 10 procent extra kan scoren bovenop de solden? Een overzicht.

Geld