Shutterstock / Audio und werbung
Volledig scherm
© Shutterstock / Audio und werbung

PROMOJAGERS SUPERTIP. Nutella nu nóg goedkoper bij deze discounter: “Absolute bodemprijs”

Liefhebbers van de hazelnootpasta van Nutella konden een maand geleden al genieten van een “stuntprijs” bij warenhuisketen Colruyt, maar de discounter doet er nu nog een schepje bovenop. Vanaf twee potten van 900 gram betaal je nu nog maar 3,34 euro per pot. “Een absolute bodemprijs”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België.

14 reacties

 • Jos Brems

  2 maanden geleden
  Choco van Lidl huismerk smaakt ook lekker.
 • johan vankeirs

  2 maanden geleden
  Inderdaad alle chocolade merken zijn veranderd van smaak.Er is geen chocolade meer als vroeger.De smaak is te veel gewijzigd en dat heeft zijn gevolgen voor de consument.
 • richard lenssens

  2 maanden geleden
  Ik ken de Nutella van vijftig jaar terug toen had je een lekkere hazelnotensmaak die er uitstak en cacao aandeel was ook heel wat anders.Vandaag als je Nutella op je tong laat smelten smaak je meer vet dan hazelnoten en cacao.Kwaliteit is ver te zoeken vandaag.
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  Nutella, tot paar jaar geleden aten we geen andere choco. Nadat uit ze met palmolie begonnen en uitkwam hoe de familie en bedrijf Ferrero de boeren misbruiken en hun milieu impact hierdoor zijn we er radicaal mee gestopt. Bleek dat het huidige gebruikte huismerk beter is en vooral terug echte choco is in plaats van bruin gekleurde olie.
 • gust van langenhove

  2 maanden geleden
  Nutella in zomer geen probleem , in de winter niet te smeren hard niet te doen , in de winter gebruik ik hem zeker niet.