Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je nu stevige kortingen op water en frisdrank: “28 euro voor 75 blikjes Pepsi (33cl)”

Het is het moment om je voorraad water en frisdrank aan te vullen. Toch als we Promojagers België mogen geloven, de community die de strafste kortingen met elkaar deelt. “Bij Colruyt lopen er heel wat acties die de prijzen tot met een derde omlaag doen gaan”, zegt beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.

6 reacties

 • Wim Offermans

  4 maanden geleden
  Ik hou mijn hart vast wat Carrefour in Hamme-Mille aan het uitspoken is, rekken worden van links naar rechts geplaatst en van boven naar onder. Vaatwas produkten staan nu naast de wc-verfrissers en ga zo maar door. Om nog effe te zwijgen over de -.99€ politiek, ik ga er toch effe over nadenken om andere oorden op te zoeken. Dat ze er mee rammelen dat wisten we al, maar nu begint het pijn te doen. Oh ja de De Secco pasta staat min 25%, prima voor zo een degelijk product
 • Frank Joos

  4 maanden geleden
  Daaraan zie je dat de prijsstijgingen zomaar opgetrokken zijn en op corona gestoken worden. Nu zie je hoeveel winst ze anders op die producten maken. Allemaal bedrog en prijsafspraken. Bedrijven hebben nooit meer genoeg winst.
 • Marianne Van den Lemmer

  4 maanden geleden
  Drink water van de kraan : gezond, bijna gratis, geen transportkosten, geen milieuvervuiling, en geen (plastic) afval!
 • Popelier Kurt

  4 maanden geleden
  pepsi betaal ik altijd aan 0.33€ net over de grens in frankrijk en toch minstens 1x per maand staat hij aan 0.27€ per blik
 • Eduard Vanderheyden

  4 maanden geleden
  Drink gewoon water en vermijd cola en limonade. Je lichaam zal je hiervoor danken. En zo steun je deze multinationals niet meer.

Geld