Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”

Heel wat supermarkten trekken de kaart van zero waste. Ze geven stevige kortingen op producten die bijna vervallen om zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daardoor kan je indrukwekkende koopjes doen. “Het onderwerp is deze week zeer populair in onze community", vertelt Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Zo kwamen er honderden reacties op een post van Sam die vertelde hoe hij bij Lidl parelhoen kocht voor 0,50 euro in plaats van 12,50 euro.

15 reacties

 • Severine Degreef

  2 maanden geleden
  TooGoodToGo is geweldig in een stedelijke omgeving. Hier op mijn landelijke locatie heb ik de keuze uit twee bakkers. Maar ik koop mijn brood al in de Lidl, wanneer het -30% staat of 0.20€ kost. Een deel van dat brood wordt in pakjes ingevroren voor op school, waar tegenwoordig veel leerlingen hun brooddoos thuis "vergeten" zijn. Een smeerkaasje en een confituurtje erbij en ze kunnen eten. Normaal gaat er 1€ op de schoolrekening, maar die worden toch niet betaald, dus doen we ook dat niet meer.
 • Robbert Bakker

  2 maanden geleden
  De supermarkten ruiken geld daar is het allemaal om te doen
 • birgit van de velde

  2 maanden geleden
  De app TooGoodToGo installeren. App openen en ik heb zowiezo de juiste producten aan een fijn prijs.
 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  Willen allemaal LUXE, maar mag niks kosten. De graaiers zijn direct met alles weg, terwijl ze kunnen betalen. Per toeval heb ik soms zoiets vast, betrouw het niet, en leg het terug, tot groot jolijt van de gierigen
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  1 uur voor sluitingstijd en vooral in het weekend kan je in de meeste warenhuizen je slag slaan , doe ik al jaren.
 1. "Het faillissement van mijn kledingzaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken
  PREMIUM

  "Het faillisse­ment van mijn kleding­zaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken

  Kelly Pfaff (45) is dj, presentatrice, model en tv-figuur. Ze deed mee aan het spektakel ‘Holiday on Ice’, was te zien in ‘Waar voor je geld’ en presenteerde ‘De Grootste Lefgozer’ op VTM2. Sinds kort verschijnt ze op diezelfde zender in ‘Expeditie Gooris in Amerika’, waarin ze met haar man Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji een glamoureuze reis door de Verenigde Staten maakt. Voor de gelegenheid diepten we een interview op waarin ze openhartig over haar geldzaken vertelt.
 2. “Je belegt niet om jouw broker aan zijn winst te helpen”: met deze 7 tips geef je zo weinig mogelijk uit aan beleggingskosten
  PREMIUM

  “Je belegt niet om jouw broker aan zijn winst te helpen”: met deze 7 tips geef je zo weinig mogelijk uit aan beleggings­kos­ten

  Iedereen die dat wil, kan vandaag beleggen. Zelfs als je niet zoveel geld hebt om te investeren. Maar wie telkens kleine pakketjes aandelen koopt, moet opletten. Voor je het weet, lopen de kosten bij je broker zo hoog op dat die een flinke hap nemen uit je rendement. Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. We vroegen onze geldexpert Pascal Paepen hoe je ervoor kan zorgen dat de kosten niet te hoog oplopen. “Wie het slim speelt, krijgt van zijn broker alle kosten terugbetaald!”