Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je Pepsi kopen voor maar 0,60 euro per liter: “Zelden zo goedkoop gezien”

Bij de Nederlandse supermarktketen Jumbo loopt een grote 1+1 gratis-actie en daardoor kan je er cola van het merk Pepsi kopen voor een prikje. Beheerder Gunther Devisch van Promojagers België is onder de indruk en maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN. “Ik heb Pepsi zelden zo goedkoop gezien”, vertrouwt hij ons toe.

13 reacties

 • Jelle Vanstraelen

  1 maand geleden
  Ik drink water van de kraan. 2 euro voor 1.000 liter
 • San Pauwels

  1 maand geleden
  Pepsi is de beste cola. Blinde smaaktesten hebben dit al meermaals bewezen. Wanneer men de verpakking (flesje, glas van het merk) ziet, kiest men voor Coca-cola. Het is zeer grappig dat veel consumenten zich laat leiden door het imago in plaats van de smaak van het merk.
 • Dirk Peeters

  1 maand geleden
  Geen pepsi kopen is nog goedkoper, namelijk 0 euro per fles. Water van de kraan …
 • rudy de neef

  1 maand geleden
  Niet iedereen rijdt met een firmawagen met gratis tankkaart of woont aan de grens van Duitsland , Nederland of Frankrijk
 • van leeuwen leroy

  1 maand geleden
  Gadverdamme pepsi ik heb dan liever freeway van de lidl...was t coca cola dsn was t een supertip!
 1. In de echte wereld is het afwachten, maar virtueel crasht de vastgoedmarkt: “Eén platform kent zelfs een verlies van 96 procent ten opzichte van de hoogdagen”

  In de echte wereld is het afwachten, maar virtueel crasht de vastgoed­markt: “Eén platform kent zelfs een verlies van 96 procent ten opzichte van de hoogdagen”

  In België kijkt iedereen angstvallig uit naar een daling van de vastgoedprijzen, maar het zijn de prijzen van virtueel vastgoed die momenteel de dieperik in gaan. In de zogeheten ‘metaverse’ zijn de handelsvolumes in vastgoed nog maar een fractie van wat ze ooit waren. Toch blijft de virtuele vastgoedmarkt zijn potentieel behouden en blijft Meta, het vroegere Facebook, geld pompen in de virtuele wereld.

Geld