ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je nog het hele weekend de meest indrukwekkende Black Friday-koopjes doen

Het was gisteren Black Friday, maar in veel winkels gaat het shoppingfeest dit weekend gewoon verder. Promojagers België maakte speciaal voor HLN een top 10 van de plaatsen waar je volgens hen vandaag en morgen nog de meest indrukwekkende koopjes kan doen.

2 reacties

 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  Ze hebben geen geld, maar wel om op te smossen aan zaken die ze anders toch niet zouden kopen
 • didier beurkens

  2 maanden geleden
  En dan maar klagen dat ze hun energiefactuur niet kunnen betalen en dat zij die wel voorzichtig omgaan met hun geld, dit mogen sponsoren.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Hoelang mag je een keukensponsje gebruiken? En hoe vaak maak je best de koelkast schoon? 10 tips om voedselvergiftiging te vermijden
  PREMIUM

  Hoelang mag je een keukens­pons­je gebruiken? En hoe vaak maak je best de koelkast schoon? 10 tips om voedselver­gif­ti­ging te vermijden

  De kans dat het keukensponsje bij jouw thuis op het aanrecht daar al enkele dagen ligt is groot. Maar is dat wel een gezond idee? “Een van de oorzaken van voedselvergiftiging is een gebrekkige hygiëne, onder meer in eigen keuken thuis”, vertelt professor in voeding Chris Michiels. “De gevolgen daarvan kunnen variëren van banale diarree tot zelfs de dood.” De expert deelt 10 hygiënetips om het veilig te houden in eigen keuken.
 3. HET GROTE PAKJESONDERZOEK. Wat loopt er allemaal fout bij onze bestellingen? “IPhone gekregen én terugbetaald”
  PREMIUM

  HET GROTE PAKJESON­DER­ZOEK. Wat loopt er allemaal fout bij onze bestellin­gen? “IPhone gekregen én terugbe­taald”

  Een babyjurkje van amper één cent kunnen we gratis laten bezorgen uit China én terugsturen. Een iPhone die zogezegd nooit is afgeleverd, wordt zonder controle een tweede keer opgestuurd of terugbetaald. En dat alles onder de ogen van de grote webwinkels. Onderzoek van de Universiteit Antwerpen, in samenwerking met VTM Nieuws en HLN, legt pijnlijke conclusies bloot bij onze bestellingen.