Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier heb je voor 1,59 euro twee (!) grote broden: “Diepvriesje gevuld”

De kost van voeding swingt de pan uit door de stijgende inflatie. De leden van Promojagers België - die de strafste aanbiedingen met elkaar delen - doen er dan ook alles aan om overal zo voordelig mogelijk hun winkelkar te vullen. Voor hun wekelijks supertip sturen ze de lezers van HLN deze keer naar supermarktketen Jumbo, waar je nu heel goedkoop brood kan kopen.

  1. CNG-rijder Sophie (35) ziet haar jaarlijkse tankkost met 3.500 euro toenemen: "Rijden op CNG is echt onbetaalbaar geworden”
    PREMIUM

    CNG-rij­der Sophie (35) ziet haar jaarlijkse tankkost met 3.500 euro toenemen: "Rijden op CNG is echt onbetaal­baar geworden”

    Er staat geen maat op de prijsstijging van CNG, het gecomprimeerd aardgas dat enkele tienduizenden landgenoten als brandstof voor hun wagen gebruiken. Alleenstaande moeder Sophie Dieryck (35) uit Menen is een van die verbouwereerde CNG-rijders. “Ik betaal bijna vijf keer zoveel als een jaar geleden. Dit is schandalig”, zucht ze. “Ik verwacht niet meteen beterschap, wel integendeel”, klinkt het weinig sussend bij Johan Mattart van de Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars BRAFCO.