Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Forse kortingen op Pampers: “Ik betaalde amper 0,03 euro per luier”

Verscheidene supermarkten geven deze week fikse kortingen op Pampers. Een van de leden van Promojagers België slaagde er zelfs in om door de combinatie van hoeveelheidskortingen en bonnen die je gewoon van het internet kan halen, maar 0,03 euro per luier te betalen. “En dan moet je weten dat 0,20 euro per luier al een koopje is”, aldus Promojager Gunther Devisch.

9 reacties

 • Moppertal johen

  5 maanden geleden
  Goedkoop kopen maar zeer hoge prijs voor het milieu!
 • Peggy Leers

  5 maanden geleden
  Wij reden vroeger, 18 jaar geleden , altijd naar Aken om te shoppen. 2 grote karren luiers als ze in promo stonden. En ja , ik shop nog geregeld in het buitenland. Ik woon vlak naast de snelweg en mijn vriend woont aan de grens. En toch is het daar goedkoper.
 • Paul van de velde

  5 maanden geleden
  Ze zouden beter alles goedkoper maken dan promo's te voeren.
 • Emmanuel Veraart

  5 maanden geleden
  Allee, er is dan toch nog iets dat niet uit Oekraine komt.
 • Ali Ben Aliluli

  5 maanden geleden
  Wegwerp-pampers die niet verwerkt kunnen worden tot afval en in de zee belanden. Goed bezig allemaal.
 1. Zomervakantie bijna 12% duurder: wanneer boek je nu het best?
  PREMIUM
  Geld
  20

  Zomervakan­tie bijna 12% duurder: wanneer boek je nu het best?

  Wablief?! 5.000 euro voor een week met het gezin onder de zon, half pension? Jawel, de zomervakantie is opnieuw een pak duurder geworden, of u het nu veraf of dichtbij zoekt. Voor een buitenlandse pakketreis kwam er in een jaar tijd bijna 12 procent bij. Een verblijf op een bungalowpark of camping in eigen land werd in twee jaar tijd zelfs ruim een derde duurder. Moet u nu dan die vroegboekkorting pakken, of toch maar op die fabelachtige lastminute wachten?
 2. Je bent nooit te oud voor de beurs, bewijst Mia (92): “Beleggen kan wel best moeilijk zijn. Je moet de moeilijke termen eerst leren begrijpen”
  PREMIUM

  Je bent nooit te oud voor de beurs, bewijst Mia (92): “Beleggen kan wel best moeilijk zijn. Je moet de moeilijke termen eerst leren begrijpen”

  De vrouwelijke versie van internationaal topbelegger Warren Buffett – beiden bouwjaar 1930 – woont in een serviceflat in Gent. Mia Vanhoucke (92) investeert al meer dan 60 (!) jaar in aandelen. Tot op vandaag komt ze maandelijks samen met haar beleggersclub, om zo de evoluties op de markt op te volgen en te bespreken. De kranige aandeelhoudster deelt haar unieke verhaal, belangrijkste investeringen, wijsheden én tips.
 1. Moet je vaak ’s nachts plassen, ook al drink je weinig? Dit is er aan de hand. Expert: “Je blaas fitnest te veel”

  Moet je vaak ’s nachts plassen, ook al drink je weinig? Dit is er aan de hand. Expert: “Je blaas fitnest te veel”

  Niks irritanter dan ’s nachts naar het toilet te moeten trippelen. Let je er al op dat je voor bedtijd niet te veel drinkt, maar blijft je blaas je toch wekken uit je slaap? Bekkenbodemkinesitherapeute Marjan Claes verheldert de twee belangrijkste oorzaken waar je nog niet aan dacht, en goede remedies. “Wie elke dag één soeplepel lijnzaad verorbert, merkt heel snel beterschap.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.