PN
Volledig scherm
© PN

PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”

Delhaize pakt weer uit met een Bol.com-actie. Wie bij de warenhuisketen drie producten koopt uit een gamma aan verzorgingsproducten, krijgt er een bon ter waarde van 20 euro van de webwinkel bovenop. “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.

3 reacties

 • Kristof Vandersmissen

  2 maanden geleden
  Geen minimum aankoop verplichting. (Kunt zelfs in 2x de voucher op doen)is een voucher van bol telt als 20€. Bol is meestal niet de goedkoopste idd. Enkel indien je afwacht op speciale promoties. Maar moet je net op uitkomen dan.
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Ik koop wel producten van dezelfde merken die ik altijd koop. Daar spaar ik veel meer mee uit dan met een bon van 20 Euro bij een webshop die al te vaak niet de goedkoopste blijkt te zijn. En mijn vertrouwde merken zijn net zo goed als die dure. Duur is meestal niet gelijk aan beter.
 • Patrick Huwel

  2 maanden geleden
  En voor hoeveel moet je kopen bij bol om die 20 euro vermindering te krijgen?
 1. Meer dan 10.000 mensen maakten al een erfovereenkomst op: “Meer mogelijkheden dan een testament én minder familieruzies”
  5

  Meer dan 10.000 mensen maakten al een erfovereen­komst op: “Meer mogelijkhe­den dan een testament én minder familieru­zies”

  Sinds de erfovereenkomst in 2018 in ons land werd ingevoerd, werden er al 10.164 geregistreerd en neemt de populariteit ervan nog toe: in het eerste semester van dit jaar kwamen er nog 1.822 bij. “Een erfovereenkomst heeft dan ook belangrijke voordelen ten opzichte van een testament”, legt notaris en woordvoerder van de federatie van notarissen Bart Van Opstal uit.