ANP
Volledig scherm
© ANP

PROMOJAGERS SUPERTIP. Bol.com strooit met flinke kortingen op groot gamma producten: “Tussen 19 en 22 uur zelfs -70 procent en meer”

Het is weer bol 7-daagse bij webwinkel Bol.com. Dat betekent dat je een uitgebreid gamma aan dagdagelijkse producten kan kopen met grote kortingen. De hoofdvogel kan je elke dag afschieten tussen 19 en 22 uur, want dan zijn er Flitsdeals te doen, met reducties tot meer dan 70 procent.

9 reacties

 • rita van de velde

  1 maand geleden
  ik heb net een nieuwe game computer en scherm hierop gekocht met 160 eur korting. een hp pavilion.
 • Mario Tanssrns

  1 maand geleden
  Pure onzin, die zogenaamde promo’s. Ik koop mijn Silan en Pampers al jaren aan die prijs en zelfs goedkoper bij een zelfstandige, gespecialiseerde winkel in Sint-Truiden. Maar oh ja, dat is geen groot buitenlands bedrijf dus daar wordt geen reclame voor gemaakt in de pers. Ook Colruyt past zijn prijzen hier niet aan omdat het geen keten is. Puur boerenbedrog allemaal van machtige, grote spelers met een groot reclamebudget waar de meeste mensen met ogen open intrappen.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Altijd vergelijken, op de courante webshops en winkels, soms scheelt het meer dan 50 procent, enkele dagen later is het dan net omgekeerd, dus vlak voor aankoop vergelijken is de boodschap.
 • Kris Huyghe

  1 maand geleden
  Opletten is altijd de boodschap. Ik heb tot hiertoe al veel koopjes kunnen doen
 • Jeannine De Ceuster

  1 maand geleden
  Het is heel verleidelijk maar goed opletten is de boodschap !
 1. Zoveel betalen ziekenfondsen terug wanneer je een bril koopt
  Spaargids.be

  Zoveel betalen ziekenfond­sen terug wanneer je een bril koopt

  Lukt het niet meer om vlot de ondertitels op tv te lezen? Of moet je de krant almaar verder voor je uit houden? Dan dringt een bezoek aan de oogarts zich op. Daarna zit er vaak niks anders op dan langs te gaan bij een opticien of optometrist voor een bril of een set contactlenzen. Om het prijskaartje te drukken, schieten ziekenfondsen te hulp. Maar in welke mate? Wie betaalt het meeste terug? Spaargids.be rekent het uit.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.

Geld