Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn strooit met gratis producten: promo’s van 1+1 tot 1+5 (!) gratis

Warenhuisketen Albert Heijn pakt uit met “combo promo's”. Dat betekent dat je er bij aankoop van een hele reeks producten één tot maar liefst vijf (!) andere producten gratis bij krijgt. De leden van de online community Promojagers België deden al flink hun voordeel en maken er hun wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

33 reacties

 • Lieven Verschuere

  4 maanden geleden
  Maar overal zijn de gratis producten uitgedeeld. Of meegenomen door het personeel??? Kan me niet voorstellen dat bij 50 producten geen evenveel gratis producten geleverd zijn. Rarara. Meegemaakt bij Albert Hein in Waregem. Alle gratis producten waren niet voorradig!!
 • Thomas Vlaeminck

  4 maanden geleden
  Natuurlijk pakken winkels zoals AH en Colruyt uit met lokacties zoals dit, maar ga eens naar Aldi of Auchan? Je krijgt daar de huismerken zoveel goedkoper. Het enige waar Auchan niet de goedkoopste is, is in niet-Franse kazen. Als je slim bent, koop je ook geen merkproducten, want daar weet je dat ze een winstmarge hebben. Ik koop niet in de AH, Colruyt of Delhaize maar in de Aldi, Lidl en Auchan. Je betaalt meer dan het dubbele soms voor hetzelfde product met een merk. Dit is pas een promotie!
 • johan vankeirs

  4 maanden geleden
  Een ding kunnen we zeker zijn en dat is dat men goed moet kunnen rekenen in de waren huizen (en zeker met de "vanaf" prijzen. Heel dikwijls zijn deze prijzen het begin van het bedrog.Tellen en rekenen is de maatstaf.
 • Chris Schotte

  4 maanden geleden
  @Golda die 53 euro verschil was met de Nederlandse warenhuizen. Met Belgische warenhuizen was het verschil veel kleiner. Ik zeg al jaren dat Nederland duurder is zelfs met promo's moet je uitkijken dat bewijst nogmaals de test in ander artikel. De meeste kunnen niet vergelijken en lopen als een schaap de kudde achterna lijkt wel een hoax. Ik woon praktisch tegen de grens en krijg hier de Nederlandse folders in de bus. Ik kan dus goed vergelijken.
 • Pedro Wittevrongel

  4 maanden geleden
  En vele mensen laten zich weer vangen. Dit soort promo dient enkel om VEEL te verkopen. Als je goed uitrekent kom je uiteindelijk bedrogen uit ! Promo’s met blikjes cola vallen duurder uit dan wanneer je hetzelfde aantal liters koopt in flessen. De enige actie die mij beviel was bij Colruyt een tijd geleden : Pepsi en Pepsi Max aan 0,79€/fles en 0,85€/fles van 1,5 liter. Heb me toen direct 12 packs van 6 flessen gekocht ! Graag meer van deze acties !!
 1. Zomervakantie bijna 12% duurder: wanneer boek je nu het best?
  PREMIUM
  Geld
  20

  Zomervakan­tie bijna 12% duurder: wanneer boek je nu het best?

  Wablief?! 5.000 euro voor een week met het gezin onder de zon, half pension? Jawel, de zomervakantie is opnieuw een pak duurder geworden, of u het nu veraf of dichtbij zoekt. Voor een buitenlandse pakketreis kwam er in een jaar tijd bijna 12 procent bij. Een verblijf op een bungalowpark of camping in eigen land werd in twee jaar tijd zelfs ruim een derde duurder. Moet u nu dan die vroegboekkorting pakken, of toch maar op die fabelachtige lastminute wachten?
 2. “Ik moest al zeker 10.000 euro omzet per maand hebben om break-even te draaien”: onderneemster Ina (37) vertelt over haar geldzaken
  PREMIUM

  “Ik moest al zeker 10.000 euro omzet per maand hebben om break-even te draaien”: onderneem­ster Ina (37) vertelt over haar geldzaken

  Vijf jaar geleden besloot Ina De Quint (37) om na een bloeiende carrière in human resources te ontsnappen uit de gouden kooi en ondernemer te worden. Captain Cork is ondertussen haar eigen Belgische label met ecologische handtassen en accessoires gemaakt van kurk. Ina vertelt aan HLN hoeveel ze daarmee verdient. “Het is een moeilijk traject geweest. En door de oorlog en de stijgende prijzen geven mensen ook minder snel geld uit aan luxeproducten.”
 3. Hoe snel verdien ik zonnepanelen terug? Moet mijn dak zuidgericht zijn? En wat als ik een appartement huur? Experts beantwoorden 9 vragen over zonnepanelen
  PREMIUM

  Hoe snel verdien ik zonnepane­len terug? Moet mijn dak zuidge­richt zijn? En wat als ik een apparte­ment huur? Experts beantwoor­den 9 vragen over zonnepane­len

  De hoge energieprijzen veroorzaken een stormloop op zonnepanelen, maar hoe interessant zijn ze precies? Hoeveel bespaar je maandelijks op je energiefactuur? Zijn zonnepanelen interessant op een klein dak? Experts Alex Polfliet en Dirk Van Evercooren beantwoorden 9 prangende vragen over zonnepanelen. “Een zuidgericht dak? Soms is het interessanter om je panelen naar het oosten of westen te richten.”