Problemen met elektronische betalingen door storing bij Worldline

"Beperkte" problemen met kredietkaarten

Photo News
Er is sprake van "zeer beperkte" storingen bij het elektronisch betaalverkeer. Dat bevestigt Worldline, het bedrijf dat het betaalverkeer regelt. 

Op sociale media maken verschillende mensen gewag van problemen met hun elektronische betalingen. De problemen doen zich enkel voor bij betalingen met internationale kredietkaarten uitgegeven door sommige Belgische banken, klinkt het bij Worldline.

De problemen doen zich voor na een update van het netwerk afgelopen nacht. Eerder waren er ook problemen met debetkaarten voor online betalingen. "Maar die problemen zijn intussen opgelost", aldus een woordvoerder van Worldline. Worldline raadt klanten die problemen ondervinden aan om te betalen met een debetkaart.
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric Van den Bergh

  Ook bij andere spelers op de betaalmarkt, e.g. CCV.

 • Yvan Lissens

  Gisterenmiddag ( maandag) de boodschappen gewoon kunnen afrekenen met de bankkaart, geen problemen ondervonden.

 • KOEN THEYS

  Max Illens is waarschijnlijk onderwijzer. Soms heb je contractuele verplichtingen en moet je tijdig kunnen betalen om uw materialen te hebben om ten einde vgl afspraken te kunnen leveren. Als visa eruit gaat is er een probleem

 • Max Illens

  Waar de mensen zich soms druk om maken. Even geduld en alles zal werken als voorheen, ga ondertussen een wandeling maken, ‘t zonnetje schijnt.

 • Jan Van Boterdael

  Alweer.