AFP
Volledig scherm
© AFP

Premie van 6.000 euro voor 100.000 werknemers van autobouwer Daimler

GeldDe zowat 100.000 werknemers van autobouwer Daimler krijgen dit jaar een premie van 6.000 euro. Dat heeft het bedrijf uit Stuttgart woensdag bekendgemaakt.

14 reacties

 • Erik De Muynck

  4 maanden geleden
  Hier steelt de staat er de helft van.
 • John Stahl

  5 maanden geleden
  @Danny Lambrechts: Ik geef u volkomen gelijk. Hier in België werkt men eerst voor de staat en dan voor zichzelf. Met uw belastingsgeld bedienen ze de rijken onder de vorm van subsidies. En dan slagen ze er nog in om bij de landen met de hoogste overheidsschuld te zijn.
 • Jan Van den Heuvel

  5 maanden geleden
  De eindejaarspremie van de zelfstandige ondernemer is zijn belastingbrief 😉
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  5 maanden geleden
  @Noel Laperre 2300€ is nog steeds meer dan niks als surplus en tussen haakjes,ga bij Mercedes Benz Duitsland werken en je hebt 3300 a 4500€/maand netto wel te verstaan. Daar lopen er rond in de productie die niks anders moeten doen onderdeel controleren (zelfs ongeschoolde) voor ze gemonteerd worden en verdienen 3300€ netto (als vrouw) niet slecht betaald .
 • An Vanden Bossche

  5 maanden geleden
  Het klopt dat er te veel belastingen van het loon gaan en in Duitsland lager zijn. Populistische partijen hebben zelfs in het regeerakkoord gezet om die belastingen op arbeid te verlagen. Je moet natuurlijk het hele plaatje bekijken: Het zal er uiteindelijk op neer komen dat men enkel de laagste inkomens lichter zal belasten. Het geld daarvoor pikt men via een andere weg weer in: meer belasting op bedrijfswagens, afschaffing pensioensparen, woonbonus en meerwaardebelasting op huis.
 1. Bijna 60% vindt een woning kopen om te verhuren een uitstekende belegging: “Door deze knelpunten kan jouw huurwoning ongeschikt verklaard worden”
  PREMIUM

  Bijna 60% vindt een woning kopen om te verhuren een uitsteken­de belegging: “Door deze knelpunten kan jouw huurwoning ongeschikt verklaard worden”

  Volgens de beleggersbarometer van ING vindt ongeveer zestig procent van de Belgische beleggers het kopen van een woning om te verhuren een uitstekende belegging . Maar ingenieur en woningcontroleur Joris Breugelmans waarschuwt:“Ga best eerst na of er geen gebreken zijn die het pand ongeschikt maken voor verhuur. Zo vermijd je niet alleen problemen met woningcontroleurs, maar vooral ook met huurders.” Met hem overlopen we de problemen die het vaakst voorkomen. “Zes kleine gebreken maken een woonst ongeschikt.”
 2. Arbeidsmarktexperte houdt opmerkelijk pleidooi: “Vergeet alle premies en bonussen, geef personeel een hoger basisloon”
  PREMIUM

  Arbeids­markt­ex­per­te houdt opmerke­lijk pleidooi: “Vergeet alle premies en bonussen, geef personeel een hoger basisloon”

  Plezier en motivatie in een job zijn belangrijker dan de verloning. Dat blijkt uit onderzoek van arbeidsmotivatie-experte prof. dr. Anja Van den Broeck van de KU Leuven. Een derde van de Belgische werknemers vindt niet dat hij loon naar werken krijgt. En volgens 1 op de 4 komt zijn loon niet op een eerlijke manier tot stand. “Weten waarom de ene meer krijgt dan de andere, is een heel belangrijke voorwaarde om tevreden te zijn met je loon.”
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Geld