Opgelet: PayPal voert vandaag een verandering door in zijn werking.
Volledig scherm
Opgelet: PayPal voert vandaag een verandering door in zijn werking. © REUTERS

PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?

Spaargids.beHet betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.

  1. “In tegenstelling tot Amerikaanse en Europese beurzen is de Chinese beurs nu nog goedkoop”: Onze geldexpert tipt 4 concrete aandelen uit China
    PREMIUM

    “In tegenstel­ling tot Amerikaan­se en Europese beurzen is de Chinese beurs nu nog goedkoop”: Onze geldexpert tipt 4 concrete aandelen uit China

    Sinds het dieptepunt eind oktober is de beurs van Hongkong al met 54 procent gestegen. Afgelopen weekend waren de Chinese beurzen gesloten vanwege het Chinese nieuwjaar, maar bij de opening gisteren kleurden de cijfers opnieuw groen. Hoe komt het dat de Chinese beurs het de laatste maanden zo goed doet? Onze geldexpert Pascal Paepen vertelt wat je moet weten wanneer je erin wil beleggen én hij tipt vier aandelen die volgens hem nog verder kunnen groeien.