Orange pakt uit met pack met enkel vast internet en mobiele telefonie

AFP
Orange Belgium lanceert vandaag Love Duo, een combinatie van een mobiel abonnement naar keuze met vast internet in een pack die tussen 42 en 64 euro kost, afhankelijk van hoeveel belminuten en data de gebruiker wenst. Daarmee legt Orange naar eigen zeggen de keuze bij de gebruiker, die ook in de toekomst alleen betaalt voor de diensten die hij echt nodig heeft. 

Love Duo is vooral bedoeld voor zogenaamde cord-cutters, klanten die van hun tv-abonnement af willen. Steeds meer gebruikers kijken nog maar zelden of zelfs helemaal niet meer naar de klassieke televisie. In plaats daarvan bekijken ze hun programma’s meestal online, via videoplatforms of streamingdiensten zoals VTM GO, Stievie, VRT.nu of Netflix.

De consument wordt volgens Orange dus niet langer gedwongen om een pack te nemen met diensten die hij toch niet of zeer zelden gebruikt (zoals traditionele televisie of vaste telefonie). Je kan Love Duo al krijgen voor een prijs vanaf 42 euro per maand. 

Om de consumenten die videoplatformen of abonnementsdiensten gebruiken tegemoet te komen, biedt Orange Belgium zijn Love Duo-klanten de Google Chromecast aan, waarmee ze elk type videomateriaal op een groot televisiescherm kunnen afspelen via een smartphone, tablet of pc, voor 20 euro.

Orange Belgium46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Francinne Declerque

  Wat blijft het in dit landje toch duur voor internet. Als je enkel een deftige internetverbinding hebt kan je voor 20 euro IPTV nemen, per 3 maand !

 • aaron aerts

  Vergeet niet dat dit de oude mobistar is. Het oude Orange is nu BASE, en mobistar heeft de naam overgenomen. Telenet en proximus of Belgacom is geweten dat ze niet zo goed zijn, te groot, log en gelaten. Die verzinnen gewoon telkens nieuwe "promoties" waar je dan intekent voor iets dat je meer kost voor eenzelfde service.

 • Eduard Janssens

  Hier zijn er die met spek schieten ik wil eens hun factuur eens zien .

 • Stefan Letellier

  Reeds van in het begin van Orange tv+internet ben ik overgestapt. Serieuze besparing, nooit geen problemen met internet, nog geen enkele tariefopslag. Geen seconde spijt van gehad, integendeel. Laatste tijd speelde idee van Scarlet op, net omwille van het overbodige klassieke tv. Dit komt net op tijd en is ideaal. Geweldig.

 • Jean West

  Telenet, 2 gsm alleen wat ik verbruik, internet fiber, tv, vaste telefoon, Telenet freephone Europe, optie anitime, en BE domein ik betaal 82,08 EURO.