Een winkel van Gamestop in Manhattan, New York.
Volledig scherm
Een winkel van Gamestop in Manhattan, New York. © AP

Opnieuw speculatie met Gamestop: aandeel schiet 104 procent hoger

Op Wall Street was er gisteren bijzonder veel aandacht voor de gameswinkelketen Gamestop. Net als een poosje terug, hielden kleine beleggers op internetforum Reddit zich weer met de onderneming bezig. Daardoor ging de koers meer dan 100 procent omhoog. 

1 reactie

 • Alexa Grieken

  2 maanden geleden
  Gamestop niet alleen, AMG ook. Goed bezig!
 1. Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investering”
  Club Brugge

  Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investe­ring”

  Als alles volgens plan verloopt, trekt voetbalclub Club Brugge nog voor de zomer naar de Brusselse beurs. Dat meldt De Tijd vandaag op basis van meerdere bronnen. De landskampioen zou de eerste Belgische club zijn die een beursnotering krijgt. Sporteconoom Thomas Peeters verbaast zich niet over de Brugse beursgang. “Zeker in deze tijden is het een handige manier om aan geld te geraken. En bovendien is de aandeelhouder van een voetbalclub een aparte: voor hen is dit meer een emotionele investering in plaats van een manier om er geld mee te winnen.”
 1. Aandelen gekocht? Onze geldexpert legt uit hoe je het best de beurs volgt: "Lees vooral rapporten van analisten die ‘contrair’ zijn"
  PREMIUM

  Aandelen gekocht? Onze geldexpert legt uit hoe je het best de beurs volgt: "Lees vooral rapporten van analisten die ‘contrair’ zijn"

  Beginnen met beleggen, allemaal goed en wel, maar hoe pak je het aan? Wie zijn eerste stappen wil zetten op de beurs ziet vaak door de bomen het financiële bos niet meer. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je in onze reeks ‘Starten met beleggen’ door de jungle. Vandaag: hoe informeer je je het best over aandelen die je wil kopen of gekocht hebt? Warren Buffett, zowat de bekendste en de rijkste belegger ter wereld, zegt dat een goed belegger vooral heel veel leest. Maar wat dien je dan te lezen? Een boek? Een beleggingsmagazine? Of toch nog wat anders? Onze geldexpert Pascal Paepen helpt je op weg.
 2. “Begin nooit te beleggen na een tip van een vriend”: onze beursexpert legt uit waarin je best investeert en welk budget je moet voorzien
  PREMIUM

  “Begin nooit te beleggen na een tip van een vriend”: onze beursex­pert legt uit waarin je best investeert en welk budget je moet voorzien

  Beginnen met beleggen, allemaal goed en wel, maar hoe pak je het aan? Wie zijn eerste stappen wil zetten op de beurs ziet vaak door de bomen het financiële bos niet meer. Maar geen nood. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je de komende weken in onze reeks ‘Starten met beleggen’ door de jungle. Vandaag: hoe bouw je een evenwichtige aandelenportefeuille op? En welk budget voorzie je daarvoor als startende belegger?
 1. Brandende ambulance ontploft, drie mensen verschroeid
  Play

  Brandende ambulance ontploft, drie mensen ver­schroeid

 2. Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen
  Play

  Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen

Geld