Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Opnieuw fors verlies verwacht voor Air France-KLM

Air France-KLM presenteert vrijdag naar verwachting opnieuw dieprode cijfers. Analisten gaan uit van verliezen van honderden miljoenen euro’s voor de luchtvaartcombinatie, die nog maar moeizaam opkrabbelt na de rampzalige gevolgen van de coronacrisis.

2 reacties

 • jan wuyts

  2 maanden geleden
  Staatssteun en dan nog van renteloze leningen van de EU voor verlieslatende bedrijven is gewoon devaluatie van de EURO want dat geld zal zo wie zo bijgedrukt moeten worden .
 • Luc Van Hauwermeiren

  2 maanden geleden
  Dan zou de logische reactie veel duurdere tickets moeten zijn en niet steun die iedereen moet betalen.
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 1. Meer geld besteed aan alcohol en afhaalmaaltijden door coronapandemie, minder aan kleding
  5

  Meer geld besteed aan alcohol en afhaalmaal­tij­den door coronapan­de­mie, minder aan kleding

  Het coronajaar 2020 heeft het uitgavenpatroon van de Belg ingrijpend veranderd. De aankoop van alcohol steeg gemiddeld met 10 procent en we gaven drie keer zoveel uit aan afhaalmaaltijden als in 2018. Aan kleding gaven we dan weer minder uit. Dat blijkt uit cijfers van het Belgische statistiekbureau Statbel die Knack-journalist Ewald Pironet en VRT-journalist Michaël Van Droogenbroek publiceren in hun boek “Investeren in de eerste helft van je leven”.

Geld