Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Opnieuw fors verlies verwacht voor Air France-KLM

Air France-KLM presenteert vrijdag naar verwachting opnieuw dieprode cijfers. Analisten gaan uit van verliezen van honderden miljoenen euro’s voor de luchtvaartcombinatie, die nog maar moeizaam opkrabbelt na de rampzalige gevolgen van de coronacrisis.

2 reacties

 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Staatssteun en dan nog van renteloze leningen van de EU voor verlieslatende bedrijven is gewoon devaluatie van de EURO want dat geld zal zo wie zo bijgedrukt moeten worden .
 • Luc Van Hauwermeiren

  1 jaar geleden
  Dan zou de logische reactie veel duurdere tickets moeten zijn en niet steun die iedereen moet betalen.
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Geneesmiddelenkoeriers parkeren zich uit protest aan kabinet Vandenbroucke: “We gaan richting een faillissement”

  Geneesmid­de­len­koe­riers parkeren zich uit protest aan kabinet Vandenbrou­c­ke: “We gaan richting een faillisse­ment”

  Enkele tientallen geneesmiddelenkoeriers hebben zich donderdag omstreeks 11 uur uit protest aan het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) op de Wetstraat in Brussel geparkeerd. De verdelers van geneesmiddelen Febelco, PharmaBelgium-Belmedis en Cerp klagen aan dat ze verlieslatend zijn doordat hun kosten stijgen, terwijl de wettelijk vastgelegde marge niet mee evolueert.