Aangeboden door Cofidis
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Cofidis
Volledig scherm
© Cofidis

Opgelijst: de verborgen kosten van een renovatie of verbouwing

 1. Bankencrisis: hoe zorg je ervoor dat je geld altijd veilig staat? “Kies niet voor het spaarboekje met de hoogste rente”
  PREMIUM

  Bankencri­sis: hoe zorg je ervoor dat je geld altijd veilig staat? “Kies niet voor het spaarboek­je met de hoogste rente”

  De storm in de bankensector maakt menig spaarder ongerust. Eerst haalden Amerikanen voor ruim 100 miljard dollar af bij hun banken. Maar met de paniek bij Credit Suisse en Deutsche Bank bereikte de bankencrisis ook Europa. Waar steek je jouw geld best wanneer je het wil beschermen tegen een bankencrisis? Onze geldexpert Pascal Paepen geeft 10 concrete adviezen: “Wees waakzaam, maar handel niet in paniek.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.