Manu Steijaert
Volledig scherm
PREMIUM
Manu Steijaert © McDonald's/Reuters

Opgegroeid in de keuken, nu krijgt hij er topfunctie: Belg moet bezoeker McDonald’s goed gevoel geven

Manu Steijaert ademt McDonald’s. Hij groeide op in de keuken van zijn ouders, die franchisenemer waren, zette de levering aan huis op de kaart en krijgt nu een topfunctie bij het wereldwijde concern. De Belg wordt er de allereerste ‘Global Chief Customer Officer’. Hij moet het gevoel dat consumenten hebben als ze aan McDonald’s denken naar een hoger niveau tillen. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld