(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © AP

OPEC+ gaat in oktober minder olie produceren. En dat is mogelijk een domper voor het Westen

De olieproducerende landen van OPEC+ zijn overeengekomen om vanaf oktober de productie met 100.000 vaten per dag in te perken. De landen hopen zo de internationale markten te stabiliseren nadat onder meer de zwakkere vraag en de coronalockdowns in China de afgelopen tijd de olieprijzen flink deden dalen. In augustus namen de OPEC+-landen zich nog voor de productie op te schalen, maar die beslissing wordt nu dus teruggedraaid.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.