Welk internetabonnement past best bij jouw profiel?
Volledig scherm
Welk internetabonnement past best bij jouw profiel? © Getty Images

Onbeperkt surfen vanaf 25 euro: zo betaal je niet teveel voor je internet

MijntelcoSurfen in België is gemiddeld 30% duurder dan in onze buurlanden. Daarmee loopt ons land op kop van het Europese prijzenpeloton voor internet. Een juiste internetformule kiezen is dan ook cruciaal om te vermijden dat je meer betaalt dan nodig. Welk abonnement het best bij jou past, hangt af van je profiel. Telecomvergelijker Mijntelco legt uit welke factoren een rol spelen.

  1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Goedkope beddenlakens in fleece bij Lidl: “Alsof je in een grote knuffel slaapt”

    PROMOJA­GERS SUPERTIP. Goedkope beddenla­kens in fleece bij Lidl: “Alsof je in een grote knuffel slaapt”

    De winter is er bijna, dus het is tijd voor fleece! De lichte katoenen lakens die fris aanvoelen in de zomer worden aan de kant geschoven en het is tijd voor fleecedekentjes. Supermarktketen Lidl ziet ook de grote nood aan warmte en komt dit jaar terug met zijn fleecepromoties. Maar opgelet, want je moet er heel snel bij zijn. De leden van Promojagers België - die de strafste acties met elkaar delen - maken van het fleece-assortiment in Lidl hun nieuwe supertip voor deze week.
  2. “Onhoudbare situatie”: essentiële voorzieningen in armste landen in gedrang door hogere schuldenaflossing

    “Onhoudbare situatie”: essentiële voorzienin­gen in armste landen in gedrang door hogere schuldenaf­los­sing

    De afbetaling van schulden door de armste landen ter wereld, is dit jaar al met 35 procent gestegen tot meer dan 62 miljard dollar (ongeveer 59 miljoen euro). Hogere afbetalingen voor schulden maken dat er minder geld is voor essentiële zaken zoals gezondheid, infrastructuur of onderwijs. Voor tientallen landen is de situatie zelfs "onhoudbaar", aldus de Wereldbank dinsdag in haar jaarrapport.