Mobiel bellen wordt goedkoper. De verwachting is dat de prijzen tot 13 procent of meer kunnen dalen.
Volledig scherm
Mobiel bellen wordt goedkoper. De verwachting is dat de prijzen tot 13 procent of meer kunnen dalen. © Getty Images/Westend61

Onbeperkt bellen en sms'en voor 11 euro per maand: dit zijn de goedkoopste mobiele abonnementen

MijntelcoDe inflatie bereikt een recordhoogte, maar mobiele telefonie hoeft niet per se duur te zijn. Integendeel, telecomdiensten ontspringen de dans en worden zelfs goedkoper. Toch als je op zoek gaat naar de voordeligste provider. Mijntelco.be bezorgt een overzicht van de abonnementen waarmee je het goedkoopste af bent.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.