Aangeboden door Saxo Bank
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Nu Facebook ‘Metaverse’ introduceerde: “Veel jonge mensen beschouwen sociale media niet meer als louter positief”

 1. Buurtwinkel gemiddeld 21% duurder dan klassieke supermarkt, al geldt dat niet voor elk product
  PREMIUM

  Buurtwin­kel gemiddeld 21% duurder dan klassieke supermarkt, al geldt dat niet voor elk product

  Spring jij regelmatig even binnen in een kleine express-supermarkt? Makkelijk is het zeker, maar je moet er wel dieper in de geldbuidel tasten. Onze journalist vulde haar winkelkar bij Delhaize Shop & Go en Carrefour Express en vergeleek die met exact dezelfde artikelen bij AD Delhaize en Carrefour Market. Wat bleek? Voor sommige producten betaal je zo’n 22 procent meer in een buurtwinkel, bij een andere producten betaalde je niet meer dan de gewone prijs. Een overzicht.
 2. Zangeres Lindsay (44) openhartig over haar geldzaken: “Ons appartement in Spanje is een mooie investering voor later”
  PREMIUM

  Zangeres Lindsay (44) openhartig over haar geldzaken: “Ons apparte­ment in Spanje is een mooie investe­ring voor later”

  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. In het geval van Christoff De Bolle (46) is dat niet zomaar de eerste de beste. Sinds kort is het zijn jongere zus Lindsay die de zakelijke belangen van de ‘Zeven Zonden’-zanger behartigt. Maar aan welke guilty pleasures geeft Lindsay, mama van Lisa-Marie (4,5), graag geld uit? In onze rubriek centen en percenten biecht ze het op.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.