Het ondergelopen Ensival, een deelgemeente van de Luikse stad Verviers.
Volledig scherm
Het ondergelopen Ensival, een deelgemeente van de Luikse stad Verviers. © EPA

Noodweer zorgt ook voor uitstel voor Tax-on-web

De deadline voor het indienen van de belastingaangifte via Tax-on-web wordt opgeschoven. Normaal gezien was het uiterste tijdstip hiervoor vandaag 15 juli om middernacht.

12 reacties

 • james vroman

  2 weken geleden
  zou er niet van versteld staan dat de slachtoffers verplicht gaan moeten groen herop bouwen met warmtepomp en zonnepanelen of geen heropbouw de meerkost gaan ze moeten lenen en elektrische wagen aan0 procent...zij maar zeker dat ze die mensen met de rug tegen de muur gaan willen zetten ...zeker die van limburg ...
 • Gerard Braeckmans

  3 weken geleden
  Wat een geste van de autoriteiten. 5 dagen later mogen aangeven terwijl je huis onder water staat en al je papieren misschien weg zijn. Merci!
 • Erwin De Meyer

  3 weken geleden
  Ik stel voor aan deze regering dat ze het order van die overbodige nieuwe straaljagers annuleren en dat geld gebruiken voor deze getroffen mensen. Dan doen jullie eens iets goed voor de getroffen bevolking !
 • Hugo hofmans

  3 weken geleden
  De overheid wil zijn goede wil tonen, maar inderdaad, 5 dagen is wel iets te weinig als je geen huis meer hebt, geen laptop en misschien in een noodopvang zit. Wat als je stukken die je nodig hebt in je huis liggen en alles drijft in het water ? Neen, dat moet beter, doe er iets aan !
 • Wim Brion

  3 weken geleden
  Zou men niet beter de mensen die enorm geleden hebben en alles verloren, vrijstellen van belastingen komende 3 jaar om deze mensen er terug bovenop te helpen!
 1. IN KAART. Ongeziene zondvloed over België met minstens 23 slachtoffers en zware schade: een overzicht provincie per provincie en laatste stand van zaken

  IN KAART. Ongeziene zondvloed over België met minstens 23 slachtof­fers en zware schade: een overzicht provincie per provincie en laatste stand van zaken

  Het noodweer in ons land eiste officieel al 23 dodelijke slachtoffers, 9 mensen zijn geïdentificeerd. Ook de materiële schade is groot: honderden woningen zijn verspreid over het hele zuiden en oosten van België volledig onder water gelopen, tal van huizen stortten al in, en tientallen wegen en bruggen zijn beschadigd. Wallonië en Limburg zijn ernstig getroffen, maar het extreme weer houdt ook lelijk huis in het oostelijke deel van Vlaams-Brabant. Dit is de laatste stand van zaken.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

Geld