Klanten worden opgehaald met een Rolls Royce vooraleer ze afdalen naar het kluizencomplex.
Volledig scherm
Klanten worden opgehaald met een Rolls Royce vooraleer ze afdalen naar het kluizencomplex. © IBV/Shutterstock

Nieuwe bank voor miljardairs in London: zo leggen ze hun klanten in de watten

GeldIn London is een nieuwe bank geopend voor de rijkste mensen ter wereld. Geen gewone bank, wel “de meest exclusieve kluis ter wereld”, waar miljardairs hun sieraden en goudstaven veilig kunnen opbergen. De klanten worden er behandeld als koningen.

4 reacties

 • Leopold Vanhoof

  3 jaar geleden
  Geld moest om het jaar weg rotten, zei 'n oudere vrouw me eens. En heeft ze ongelijk? De wereld zou er heel anders uit zien.
 • Feline Noé

  3 jaar geleden
  Ik hoop dat dit een les is voor andere banken die klanten geld aanrekenen voor geld waarmee ze nog eens via leningen verdienen. Met goud, die alleen in waarde stijgt, maken ze tenminste goed winst. Maar ik denk ook, iemand die een tunnel durft en kan graven, kan ook door staal boren.
 • wesley netnem

  3 jaar geleden
  Alles boven 500 miljoen afnemen en herverdelen onder de bevolking ! Waarom moet je miljarden bezitten als je al alles hebt wat je maar kan kopen en bezitten ? de meesten zijn zo rijk geworden door anderen uitbuiten , oplichten , afzetten en bestelen ! Ook betalen ze inverhouding amper belastingen !
 • Dries Dumoulin

  3 jaar geleden
  Dus de rijken steken hun rijkdom in kluizen dit door angst voor ongelijkheid ? dus met andere woorden iedereen kan den boom in als hun miljarden maar veilig zijn ? geld is als mest het moet gebruikt worden om nieuwe bomen te planten zodat iedereen er van kan eten