De 554 werknemers van Flow Traders krijgen een bonus van gemiddeld 516.000 euro.
Volledig scherm
De 554 werknemers van Flow Traders krijgen een bonus van gemiddeld 516.000 euro. © Flow Traders

Nederlands bedrijf geeft werknemers bonus van gemiddeld 516.000 euro

GeldHet coronajaar 2020 is voor het Nederlandse bedrijf Flow Traders uitgemond in een bonusfeest. Volgens De Volkskrant krijgen ruim 550 werknemers een bonus van gemiddeld 516.000 euro. De twee topbestuurders van het bedrijf uit de financiële sector strijken elk 7,7 miljoen euro op.

29 reacties

 • Danny De Graeve

  1 jaar geleden
  Wie goed behandeld en betaald op zen werk, zal niet vlug weglopen.integendeel, zal met plezier gaan werken en beter presteren.
 • Jozef Van Mellaert

  1 jaar geleden
  Zoals in België zal in Nederland de werkvoorwaarden ook wel gereglementeerd zijn. Als alles legaal is dan kan alleen jalousie er tegen zijn.
 • Hendrik Somers

  1 jaar geleden
  Het gaat over gemiddelden. Dus 100 submanager krijgen elk 5 miljoen en de 450 anderen 1500 euro...
 • Jan Heyvaerts

  1 jaar geleden
  Grootkapitalisme, ik zou er niet willen werken, het zou verboden moeten worden,... lees ik hier. Jullie zouden dus radicaal "neen" zeggen moesten jullie zo een bonus ontvangen? De vraag stellen is ze beantwoorden.
 • Glenn Lauwers

  1 jaar geleden
  Als je hier een bonus van 540.000 euro krijgt, hou je er met wat geluk misschien 200.000 van over...
 1. Bonus van 2.500 euro levert als aanvullend pensioen 375 euro meer op dan als loon: onze geldexpert verklaart hoe dat komt
  PREMIUM

  Bonus van 2.500 euro levert als aanvullend pensioen 375 euro meer op dan als loon: onze geldexpert verklaart hoe dat komt

  Koude rillingen. Dat moeten bankiers en verzekeraars gevoeld hebben toen ze kennis namen van het nieuwe regeerakkoord. De regering De Croo wil de kosten van pensioenplannen uit de tweede en derde pijler laten analyseren en – indien nodig – beperken. Voor spaarders is dat wél een goede zaak, omdat je dan meer zou overhouden van je aanvullend pensioen en individueel pensioensparen. Maar hoe zit het op dit moment eigenlijk met de kosten en voordelen? Onze financieel expert Paul D’Hoore legt uit.

Geld