Volledig scherm
© AFP

Neckermann onderhandelt met derde partij over kapitaalinjectie

Neckermann onderhandelt vandaag met een derde partij over een kapitaalinjectie die het bedrijf zuurstof moet geven. De reisorganisatie zit in moeilijkheden nu de Spaanse aandeelhouder Wamos zijn financiële verplichtingen niet kan nakomen. Neckermann, dat nog 50 filialen telt, moet deze maand een levensvatbaar toekomstplan hebben, anders dreigt opnieuw het faillissement.

3 reacties

 • Freddie Lamers

  1 week geleden
  Ontoereikende steun van de staat leidt een bankroet in. Dat krijg je ervan als alles maanden gesloten is. En dat is nog maar een van de vele die op omvallen staan. Hoe snel zou Corona voorbij zijn als politici door de maatregelen hun salaris moesten inleveren?
 • Robert Swillen

  1 week geleden
  Hopelijk blijft deze onderneming bestaan . Anders hebben wij nog maar 1onderneming in België die hier de macht op de reisorganisaties heeft .
 • Ludo Hermans

  1 week geleden
  Het zal er wel van komen, maar als burger wil ik eigenlijk stoppen met injecteren!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

Geld