Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © thinkstock

Mooi loon gegarandeerd, toch weinig interesse: deze jobs zijn goedbetaald, maar raken moeilijk ingevuld

Toe aan een nieuwe professionele uitdaging? Jobs met ronkende titels als front-end developer, projectleider, business controller of IT-manager geven uitzicht op een aantrekkelijk loon. Toch is er voor deze goedbetaalde jobs verrassend (veel) minder interesse dan voor minder goed betaalde banen.

74 reacties

 • Robin van meirvenne

  3 maanden geleden
  Alle wegen liggen open voor de Ukrainers. Visum ligt klaar op het bureau van VLD!
 • andre poelmans

  3 maanden geleden
  Enkel een zot gaat nog werken… Als je een auto nodig hebt voor je werk , verzekering , schandalige brandstof prijzen , verkeers stress , flitspalen die enkel het doel hebben mensen te plukken ( zie smog snelheid) Dat alles …. Kan je veel beter thuis met een klein inkomen zitten ….dat hebben ze aan zichzelf te danken… naai de werkman nog meer !! Maak de superrijken nog rijker… Mooi …dat het begint te knellen… misschien begrijpen ze het nu wel ?
 • Pieter Verhulst

  3 maanden geleden
  Aanwervingssalaris IT ers 30 jaar geleden 1250 euro ofwel 50000 Belgische frankskes bruto in Brussel. Elders was het lager.
 • andre oeyen

  3 maanden geleden
  pijnpunt beroepen bestaan niet wel pijnpunt bedrijven en een op hol geslagen belasting systeem op inkomens en ook nog eens op uitgavens en voor al deze is er maar 1schuldige en das de geldverslindende ongdpaste politiek van dit landje waar 1derde van de werkende bevolking de andere 2derde moeten bekostigen daar 1derde steuntreķkers zijn en het andere derde deel ambtenaren zijn neem daarbij de vele subsides allerlei en het gesjoemel in de politiek dan snap je waar het knelpunt echt lig
 • Rudi Haenen

  3 maanden geleden
  Laat mij ni lachen ,Kennis.en ervaring , maar als ze merken dat je ze hebt en jaren dit hebt bewezen ,dan is het pas een probleem ,dan zie je de nieuwe generatie pc opgeleide diplomaboys hun te korten ook,en wordt je met 25j bewezen kennis en dienst geweigerd. waarom ? hun bla bla zal snel door mand vallen en sorry als het dan om de centen gaat en men hun dit duidelijk omzet in feiten zijn de meeste echt wel onderbetaald. projectleiders van 38u/w die bestaan niet... dus altijd pech ofwel zot.

Geld