Woonexpert Björn Coquyt bespreekt appartementen die vlot van de hand gaan voor bedragen met zeven cijfers: "Deze is mijn favoriet"
Volledig scherm
PREMIUM
Woonexpert Björn Coquyt bespreekt appartementen die vlot van de hand gaan voor bedragen met zeven cijfers: "Deze is mijn favoriet" © rv

Miljoenenflats te koop: “Geen inkijk en frontaal zeezicht in Knokke-Heist voor 2.595.000 euro, meubilair en decoratie inbegrepen”

De verkoop van vastgoed boven het miljoen euro breekt al een paar jaar op rij records. Niet alleen villa’s gaan voor een bedrag van zeven cijfers vlotjes van de hand, maar ook appartementen. Die zijn zo mogelijk nog luxueuzer en vaak gelegen op exclusieve locaties. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont enkele opvallende miljoenenflats die nu te koop staan. 

  1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
    Livios

    "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

    De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.

Geld