Miljardair Mark Cuban zag de waarde zijn investering plots dalen naar 0 dollar.
Volledig scherm
Miljardair Mark Cuban zag de waarde zijn investering plots dalen naar 0 dollar. © Coinmarketcap/AP

Miljardair investeert in cryptomunt die plots 100% in waarde daalt

Speculeren met cryptomunten kan risicovol zijn, dat weet nu ook miljardair Mark Cuban. De steenrijke Amerikaanse eigenaar van NBA-team Dallas Mavericks investeerde in cryptomunt Titan. Die was woensdag nog 64 dollar (54 euro) waard. Een dag later was de waarde echter gezakt tot 0,000000024 dollar.

26 reacties

 • Lode vleminckx

  1 week geleden
  Er blijft spijts alles maar een veilig soort geld, het echte geld cash. Er zit verlies op in de vorm van inflatie maar dat weet je. Cripto en vooral uw centen aan de bank geven betekend geen eigenaar meer zijn van eigen geld. Een bank die niet steelt ken ik niet.
 • Karin Vermeulen

  1 maand geleden
  Wat zegt men weer van crypto: je kan er miljonair mee worden, zeker als je start als miljardair :-)
 • Bert Vandamme

  1 maand geleden
  Daar zit een geurtje aan, geloof me. Je zal wel zien. Ideaal moment om massaal bij te kopen en de stijging af te wachten, degenen die dat doen worden miljonair, je zal zien
 • guido van der heyden

  1 maand geleden
  lodewijk maesen hier heb je gelijk in de experten verklaren alleen waar ze zelf baat bij hebben je kan goed verdienen met je huiswerk te maken over een munt voor je koopt ik kan het weten maar vertel niets openbaar erover
 • jan geens

  1 maand geleden
  @kris deka. Alles is een goede investering als je weet wanneer wat . Alleen ….. dat denk je misschien te weten, maar je weet het niet !

Geld