Chris Van Tongelen met zijn partner Annelies op een van zijn reizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Van Tongelen met zijn partner Annelies op een van zijn reizen. © Instagram

“Mijn appeltje voor de dorst heb ik al opgegeten”: de geldzaken van (musical)acteur Chris Van Tongelen (53)

(Musical)acteur Chris Van Tongelen (53), die we ook kennen als één derde van De Romeo’s en van de gelijknamige XXL-frikandellen, laat in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. Is de man die we voor eeuwig en altijd zullen herinneren als Bart Van den Bossche uit de VTM-soap ‘Familie’ een big spender?

  1. Fabrizio (29) over financiële misstap: “De eerste vier jaar als zelfstandige heb ik mijn boekhouding aan een zogenaamde ‘boekhouder’ toevertrouwd”
    PREMIUM

    Fabrizio (29) over financiële misstap: “De eerste vier jaar als zelfstandi­ge heb ik mijn boekhou­ding aan een zogenaamde ‘boekhouder’ toever­trouwd”

    Fabrizio Tzinaridis (29), momenteel op zoek naar de ware liefde in ‘De Bachelor’ op Play4, laat in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten vertelt hij openhartig hoe hij met geld omgaat, welke financiële lessen hij van zijn ouders leerde en hoe hij spaart voor zijn pensioen: “Rechtszaken, advocaatkosten en achterstallige btw-lasten deden me bijna de das om. Ik heb een paar tienduizenden euro’s moeten terugbetalen.”

Geld