Zelfs bij de aankoop van huishoudtoestellen kan je onderhandelen over de prijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfs bij de aankoop van huishoudtoestellen kan je onderhandelen over de prijs. © Getty Images

Met deze gouden regels leer je succesvol af te dingen: “Ook in reguliere winkels hebben verkopers vaak al ingecalculeerd dat er wat van de prijs af kan”

Alles wordt duurder, maar vaak valt er best te praten over de prijs. Bovendien is het voor vele mensen een leuk spelletje om de prijs zo laag mogelijk te krijgen. Wij gingen op zoek naar afbiedtips. En waar kun je dan beter terecht dan bij onze noorderburen?

  1. “Elk Belgisch gezin bespaart gemiddeld 500 euro per jaar met kortingsbonnen en acties”: zo haal je het meest uit die coupons
    PREMIUM

    “Elk Belgisch gezin bespaart gemiddeld 500 euro per jaar met kortings­bon­nen en acties”: zo haal je het meest uit die coupons

    We spenderen met zijn allen duizenden euro’s per jaar in de supermarkt. Zo blijkt uit cijfers van retailexpert Gondola. Kortingsbonnen bieden, zeker in de huidige tijden van stijgende prijzen, een deugddoend doekje voor het bloeden. Hoeveel kun je besparen met ‘couponing’ en hoe pak je dat aan? Deze retailexperts zetten je op weg: “Een kortingsbon is geld.”