Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News

Maximaal 250.000 euro op spaarboekje: BNP Paribas Fortis zet limiet op wat klanten kunnen sparen

Vanaf 1 april 2022 mag er nog maximaal 250.000 euro staan op een klassiek spaarboekje bij BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! Het bedrag boven die grens wordt automatisch overgeschreven naar een renteloze rekening.

50 reacties

 • freddy vandersmissen

  3 maanden geleden
  Vandaag , KBC maakt 2,6 miljard winst tov vorig jaar ? Dit alles te danken aan de klanten die kilometers ver moeten rijden om nog een kantoor te vinden waar niemand aanwezig is van personeel en je alles zelf moet doen en er nog dik moet voor betalen ook . Je kan beter een kluis kopen om je geld in te stoppen want interest is toch 0,000€.
 • christian peeters

  4 maanden geleden
  Helemaal geen probleem heren van de bnp, ik heb zelfs nog een buitenlandse bank gevonden waar ik rente krijg en ze zijn er nog vriendelijk ook, wat ik van de werknemers van de bnp allerminst kan zeggen.
 • Pascal D'hondt

  4 maanden geleden
  Gewoon investeren in edelmetalen ( goud, zilver of platina ). Dit kan BTW-vrij en hoef je niet aan te geven. Best wel niet vragen aan een bank om goud in te kopen voor je want ze zullen dit niet in dank afnemen.
 • Erik Bervoets

  4 maanden geleden
  Oei, dan moet ik gaan oppassen, nog 240000 euro en ik ben er al.
 • Vital Verstraten

  4 maanden geleden
  Stel voor dat ze de naam veranderen van spaarboekje naar VERLIESboekje. Bij een inflatie van 6 procent wordt uw geld op 10 jaar ook 56 procent minder waard met dank aan de ECB, u weet wel die bende die de rente manipuleert in een vrije markteconomie. Ze storten de gepensioneerde en de spaarder in armoede met opzet enkel om de PIGS landen ter wille te zijn, de landen die enkel schulden maken, waar ook België bij hoort en daarom hun burger bestelen van hun koopkracht van hun geld.

Geld