Marina Wally in Villa Wally in Zelzate.
Volledig scherm
Marina Wally in Villa Wally in Zelzate. © Wannes Nimmegeers

Marina Wally (64) over haar geldzaken: “Luxe is aan mij niet besteed”

Zangeres Marina Wally (64), dochter van Eddy, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen & percenten, vertelt ze over haar grootste financiële misstap, hoe ze voor haar pensioen spaart en welke geldlessen ze van haar vader mee kreeg. “Ik weet dat ik nooit financiële problemen gehad heb en er ook nooit zál hebben.” 

  1. Wendy Van Wanten (61) over haar vakantie: “Of je nu in een kamer van 100 euro per nacht slaapt of in een van 200 euro maakt op zich weinig verschil”
    PREMIUM

    Wendy Van Wanten (61) over haar vakantie: “Of je nu in een kamer van 100 euro per nacht slaapt of in een van 200 euro maakt op zich weinig verschil”

    Zangeres Wendy Van Wanten (61), geboren en getogen in Oostende, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt ze honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft. “Frans werd onlangs op de luchthaven zodanig gecontroleerd en uitgekleed door de douane dat hij er zijn buik van vol heeft.”

Geld