Mariah Carey moedigt haar 10 miljoen volgers op Instagram aan om te investeren in bitcoin.
Volledig scherm
Mariah Carey moedigt haar 10 miljoen volgers op Instagram aan om te investeren in bitcoin. © Getty/Getty

Mariah Carey stapt in cryptohandel en moedigt fans aan om bitcoin te kopen

CryptomuntenZangeres Mariah Carey (51) is een samenwerking aangegaan met cryptohandelsplatform Gemini, een bedrijf van de tweelingbroers Winklevoss, de eerste bitcoinmiljardairs. In een filmpje voor haar 10 miljoen volgers op Instagram roept het popicoon haar fans op om te investeren in bitcoin. 

24 reacties

 • Earl Samson

  1 maand geleden
  Ik vraag me af hoeveel bitcoin heeft ze geïnvesteerd?
 • Dirk Vanhauter

  1 maand geleden
  Ja, zij is zeker een briljant economisch wonder...
 • Bart Verbeeck

  1 maand geleden
  Echte insiders zitten hier niet op te wachten. Aan de andere kant staan er heren in maatpakken en dure diploma's Wall Street omhoog te pompen met de hulp van vriendjes bij de FED. Helaas voor de dure pakken, game theory ziet hier een duidelijke winaar. De FED maakt geen kans meer.
 • Pedro Skeeter

  1 maand geleden
  Goed zo, net zoals 4 jaar geleden komen we in de laatste fase dat de massa nieuw vertrouwen krijgt en de prijs nog een forse parabool kent. Mijn bitcoins zijn hoofdzakelijk gekocht in 2018 en 2019 aan gemiddeld minder dan 10.000. Mijn pret is nu al eindeloos.
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Tegenwoordig noemt men huichelaars influencers, en als je niet beseft dat ze onzin uitkramen, dan hebben ze u bewust goed liggen, aangezien ze mensen negatief beïnvloeden om er zelf beter van te worden. Er zouden fatsoenlijkheidsrechtbanken moeten komen, die zulke figuren dwingen om in het openbaar verontschuldigingen aan te bieden, en eventule opgelopen schade te vergoeden. Het zou snel gedaan zijn met zulke praktijken.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.

Geld