Zoomen in de auto, een risico voor je verzekering?
Volledig scherm
Zoomen in de auto, een risico voor je verzekering? © Getty Images

Mag je handsfree vergaderen achter het stuur? Dit zegt je verzekering

IndependerDigitaal vergaderen terwijl je met de auto naar het werk rijdt, is voor velen een handige en tijdbesparende oplossing. Strikt genomen is het niet verboden, maar gevaarlijk is het wel. In Nederland vrezen verzekeraars dan ook voor ‘Zoom-gevallen’. Ben je verzekerd als je in je auto deelneemt aan een videovergadering? En maakt het een verschil als je dit handsfree doet? Independer.be bekijkt dit nieuwe fenomeen.

  1. Hoe herken je een frauduleuze webshop? “Als er geen icoon met een slotje voor de url staat, moet er een belletje rinkelen”
    PREMIUM

    Hoe herken je een frauduleu­ze webshop? “Als er geen icoon met een slotje voor de url staat, moet er een belletje rinkelen”

    Voor de dag van de webshop – vandaag, 22 oktober – waarschuwt BeCommerce, de Belgische vereniging voor e-commerce, voor frauduleuze webwinkels. Dit jaar zijn er al 58 fake webshops met een domeinnaam op eindigend op '.be’ opgerold. Die websites worden steeds realistischer, terwijl we ook veel meer online kopen. Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck vertelt daarom hoe je nep van echt kan onderscheiden en geeft tips om de valstrikken van malafide webshops te vermijden.

Geld