ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Kredietkaart duurder geworden

De prijs van een zichtrekening met kredietkaart is vorig jaar de hoogte in gegaan. Dat blijkt uit het eerste verslag van het Prijzenobservatorium van de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie. Zo betaalde de grootste groep van kredietkaartgebruikers in ons land gemiddeld 2,77 euro meer op jaarbasis.

8 reacties

 • Ronny Biesen

  3 jaar geleden
  Kosten zijn hoger? Hun winsten schieten de lucht in. Maar de "nooit genoeg" mentaliteit blijft ook doorgroeien. Wij zijn de dupe van hun winstbejag.
 • Theo Schuermans

  3 jaar geleden
  Bij Argenta niet, nog altijd gratis.
 • raymond van der craen

  3 jaar geleden
  Mijn bankkosten bij Argenta zijn met 100% gestegen. Nul euro x 100% blijft nul euro bankkosten. Hoe dom kun je zijn klant te blijven bij een bank die voor alles en nog wat kosten aanrekent!
 • Marnix Malone

  3 jaar geleden
  Je kan beter een virtuele prepaid kredietkaart nemen; geldige nummer, oplaadbaar én wanneer je oplaadt krijg je een percentage van je opgeladen bedrag als beloning. Je verdient er bijna op...
 • Albert Hendrix

  3 jaar geleden
  Banken maken winst op onze kap en wij met ons belasting geld hebben ze er weer bovenop geholpen maar dankbaarheid kennen die geldwolven niet .Iedereen zou al zijn geld is een maand van de rekening moeten halen interest krijg je toch niet,dus veel is het niet gevraagd.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

Geld