De digitale munteenheid bitcoin is naar een nieuwe recordhoogte gestegen.
Volledig scherm
De digitale munteenheid bitcoin is naar een nieuwe recordhoogte gestegen. © Shutterstock

Koers van digitale munt bitcoin stijgt naar nieuw record

GeldDe digitale munteenheid bitcoin is maandag naar een nieuwe recordhoogte gestegen. De munt werd maandag ruim 7 procent meer waard en passeerde daarmee de vorige hoogste stand die in december 2017 werd bereikt. Eén bitcoin is nu 19.577 dollar (16.317 euro) waard, dat is 66 dollar meer dan drie jaar geleden.

2 reacties

 • Leo Marien

  2 maanden geleden
  Bitcoin wordt momenteel omhoog getrokken door professionelen en willen zo de man in de straat mee op de kar krijgen. Persoonlijk blijf ik het een casino vinden. Waar ze wel gelijk in hebben, bitcoin is beperkt, net zoals goud en zilver. Bijdrukken kan niet en het is daarom dat de interesse zo hoog is. Hoe meer Euro's en dollars er worden bijgedrukt, hoe hoger de koersen zullen gaan. Goud & zilver zit momenteel in een gezonde correctie, bitcoin is klaar voor een nieuwe (gezonde) correctie.
 • Dominique Blondeel

  2 maanden geleden
  Blockchain is wat het internet was in 95. Een doorbraak die onze toekomst zal veranderen en bepalen. Zolang overheden steeds meer briefjes drukken, zal de waarde van BTC en andere munten op die markten ook stijgen. De toekomst van de huidige markt, zal nog vele mensen, miljonairs maken. In digitaal geld welteverstaan op een gedecentraliseerde manier die altijd omgezet kan worden in fiat geld, dat op zijn beurt op langere termijn steeds in waarde zal zakken en terrein zal verliezen.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is

Geld