REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Koers bitcoin zakt tot onder 30.000 dollar

GeldDe bitcoin is in de nacht van donderdag op vrijdag voor het eerst in weken onder de waarde van 30.000 dollar (24.700 euro) gezakt, tot ruim 29.000 dollar. Daarmee dreigt de koers van ’s werelds bekendste cryptomunt in een vrije val te belanden, na een sterke opmars de voorbije maanden.

5 reacties

 • marc eykens

  2 jaar geleden
  Van mij mag ie een pak onder de 20k gaan, en ja ik heb bit en andere crypto. buy the dip !
 • Bianca Deantje Kyan Tiana

  2 jaar geleden
  Gezonde daling tot rond de 20 duizend dollar en kan dit jaar zelfs 20000 gaan wat normaal is
 • hans vanden bussche

  2 jaar geleden
  Bitcoin zal blijven, tot spijt van wie het benijdt. Vrije val zie je ook dikwijls bij goede huisvader-aandelen. Spectaculair nieuws is deze tijdelijke dip dus niet. Angst voor het nieuwe daarentegen is van alle tijden.
 • Philippe Legrand

  2 jaar geleden
  M.i. is de usd gezakt omdat de persen er dagelijks miljoenen van bijdrukken. Waar veel van is zakt de waarde, wat vrij normaal is met alles. Voor bitcoins geld dat niet vermits er geen van bij gemaakt worden. Stijgen en dalen wordt volledig gemanipuleerd door de happy few. 14 dagen geleden zakte 1 van die cryptomunten met vele procenten maar de oprichters hadden ook daaraan 650 miljoen dollar verdient. Zeepbel die ooit ontploft.
 • Albert Gysels

  2 jaar geleden
  Bitcoin is niet de munt van misdadigers, dat is en blijft de dollar,de euro en tutti quanti. Bitcoin traffic van misdaadgeld bedraagt ong. 1.3% van alle Bitcoins. Yannet Yellen is totaal ongeschikt voor financiën, net als Christine Lagarde. Door zo'n mensen is bvb de US dollar sinds 1950 voor 95% in waarde gezakt en zitten we in een systeemcrisis waar oorlogen starten om de economie te laten draaien - zoals de US altijd al deed- niet meer zal helpen.

Geld