Getty Images/Science Photo Libra
Volledig scherm
© Getty Images/Science Photo Libra

“Indiase regering wil alle private cryptomunten verbieden”

De Indiase regering werkt aan een wetsvoorstel dat alle private cryptomunten moet verbieden. Tegelijkertijd zou de wet de centrale bank moeten toelaten om een officiële digitale munt te creëren. Dat blijkt dinsdag uit een voorlopig wetsvoorstel dat werd gepubliceerd op de website van het Indiase parlement.

7 reacties

 • Yvan Lissens

  1 jaar geleden
  Michiel renne: Vooral criminelen die online opereren willen meestal enkel betaald worden in cryptomunten. Er zit dus wel een deel waarheid in die verklaring.
 • Michiel renne

  1 jaar geleden
  Hier zitten weer de specialisten die heel goed weten waarover ze het hebben. 80% gebruikt door criminelen, wat is dat weer voor onzin!
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Natuurlijk want ze Lopen zo miljarden aan Belastingen mis en de criminelen blijven buitenshot !! Tot nu zijn er nog geen voordelen aan Crypto munten ..enkel voor de criminelen en oplichters dieven belastingontduikers zijn Crypto munten echt interessant ! En dat gaan Overheden niet blijven toelaten !!
 • FAS GOETHALS

  1 jaar geleden
  Goede maatregel, alle landen zouden cryptomunten moeten verbieden.
 • Davy Van Quickenborne

  1 jaar geleden
  'Tegelijkertijd zou de wet de centrale bank moeten toelaten om een officiële digitale munt te creëren' => Controle en macht.