Jeroom Decuypere (22), masterstudent TEW aan de Universiteit Antwerpen én gepassioneerd cryptobelegger.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroom Decuypere (22), masterstudent TEW aan de Universiteit Antwerpen én gepassioneerd cryptobelegger. © Steven Richardson

“Ik heb een rendement van zo'n 3.000 procent gehaald”: jonge belegger over de voordelen en valkuilen van cryptomunten

Je bent jong en je wil wat? Deze student ontdekte de afgelopen jaren naast de aula en kotfeestjes ook de snel groeiende cryptowereld. En dat heeft zijn prille bankrekening nog geen windeieren gelegd. Al is enige voorzichtigheid op zijn plaats. “Sommige munten kunnen niets waarmaken van hun mooie beloftes.”

 1. Beleggen of niet? Budgetexperten leggen uit hoe jij meer uit je budget haalt. “Betaal zoveel mogelijk cash”
  PREMIUM

  Beleggen of niet? Budgetex­per­ten leggen uit hoe jij meer uit je budget haalt. “Betaal zoveel mogelijk cash”

  Beleggen is voor velen een ver-van-mijn-bedshow. Hoe begin je er in godsnaam aan? En wat gebeurt er eens je belegd hebt? Eén ding is zeker: je hebt er (gelukkig) geen miljoenen voor nodig. Gewoon een beetje gezond verstand. Wie er zich liever niet aan waagt, kan ook meer uit zijn budget halen zonder te investeren, door de 50-30-20 regel bijvoorbeeld. Vier budgetexperten geven tips om slim met je budget om te gaan. “Wanneer je wil beleggen, maak dan vooral je huiswerk.”
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Geld