Is je huis of appartement tijdelijk onbewoonbaar, kan je de brandpolis aanwenden voor een tussenkomst in de huur van een motorhome.
Volledig scherm
Is je huis of appartement tijdelijk onbewoonbaar, kan je de brandpolis aanwenden voor een tussenkomst in de huur van een motorhome. © Getty Images

Huurdersverzekering: 4 verrassende dingen die je terugbetaald krijgt

IndependerEen huurdersverzekering - ook wel brandverzekering genoemd - verzekert je als huurder onder meer tegen brand-, water- en stormschade. Maar wist je dat je zelfs de schade aan zaken krijgt terugbetaald waar je op het eerste gezicht helemaal niet aan denkt? Independer.be bespreekt er vier.

  1. Hoe slim is een belegging in ‘afslankspuitjes’ zoals Ozempic? “Dit middel blijft nodig, dus het kan een echte bestseller worden”
    PREMIUM

    Hoe slim is een belegging in ‘afslank­spuit­jes’ zoals Ozempic? “Dit middel blijft nodig, dus het kan een echte bestseller worden”

    Kim Kardashian doet het. Elon Musk ook. En als zij iets in beweging zetten, volgen meestal velen. We hebben het over de trend om moeiteloos kilo’s te verliezen met Ozempic en Mounjaro: medicijnen die eigenlijk bedoeld zijn voor diabetici. Kan je daar als belegger ook aan verdienen? Onze geldexpert Pascal Paepen maakt de rekensom: “Geneesmiddelenproducenten zullen de komende decennia nog veel geld verdienen.”