Accident
Volledig scherm
Accident © Shutterstock

Hoe zit het met je autoverzekering als je een ongeval hebt gehad?

Independer.beDe regel lijkt eenvoudig: de verzekeraar verlaagt je premie wanneer je geen schadegeval hebt gehad, en verhoogt ze na een schadegeval in fout. Maar is het wel zo simpel? Independer.be legt het je uit. 

 1. “Onhoudbare situatie”: essentiële voorzieningen in armste landen in gedrang door hogere schuldenaflossing

  “Onhoudbare situatie”: essentiële voorzienin­gen in armste landen in gedrang door hogere schuldenaf­los­sing

  De afbetaling van schulden door de armste landen ter wereld, is dit jaar al met 35 procent gestegen tot meer dan 62 miljard dollar (ongeveer 59 miljoen euro). Hogere afbetalingen voor schulden maken dat er minder geld is voor essentiële zaken zoals gezondheid, infrastructuur of onderwijs. Voor tientallen landen is de situatie zelfs "onhoudbaar", aldus de Wereldbank dinsdag in haar jaarrapport.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.