Hoe kan jij besparen in deze drukke septembermaand? HLN en VTM Nieuws geven advies.
Volledig scherm
Hoe kan jij besparen in deze drukke septembermaand? HLN en VTM Nieuws geven advies. © Shutterstock

Hoe kan jij nog meer besparen op je uitgaven? HLN en VTM Nieuws helpen jou tijdens de September-geldmaand

1 op de 3 Vlamingen heeft op dit moment een te laag inkomen om alle kosten te betalen. Dat blijkt uit De Grote Geldenquête. Bij HLN en VTM Nieuws willen we daarom jou helpen om de dure septembermaand door te komen. Je krijgt concrete bespaartips, financieel advies van onze experten én directe kortingen om weer grip te krijgen op je portemonnee. Ontdek hieronder wat je allemaal kan verwachten.

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Goedkope beddenlakens in fleece bij Lidl: “Alsof je in een grote knuffel slaapt”
  5

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Goedkope beddenla­kens in fleece bij Lidl: “Alsof je in een grote knuffel slaapt”

  De winter is er bijna, dus het is tijd voor fleece! De lichte katoenen lakens die fris aanvoelen in de zomer worden aan de kant geschoven en het is tijd voor fleecedekentjes. Supermarktketen Lidl ziet ook de grote nood aan warmte en komt dit jaar terug met zijn fleecepromoties. Maar opgelet, want je moet er heel snel bij zijn. De leden van Promojagers België - die de strafste acties met elkaar delen - maken van het fleece-assortiment in Lidl hun nieuwe supertip voor deze week.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.